koja86, Przypuszczając że łożysko już powoli dziękuje za współpracę, to czy efekty akustyczne nie powinny pojawiać sie w całym skręcie w prawo a nie tylko w konkretnym położeniu kierownicy (1/4-1/2 obrotu kierownicą)? :? :? :?:
Dobry serwis w Krakowie - zawieszenie, hamulce, rozrząd ?
Zwiń
X
-
Dobry serwis w Krakowie - zawieszenie, hamulce, rozrząd ?
Byle nie w ASO ... bo w ASO chcą za części i robotę jakąś chorą kasę (mam sprawdzone Emida & Wieliczka, w pozostałych też pewnie strugają ile wejdzie).
Co się nazbierało:
- wymiana gum na wahaczach i łącznikach stabilizatora (skrzypi jak stara ... szafa)
- i prawdopodobnie amorki (bo doczytałem o ząbkowaniu opon od wewnętrznej, a mam łysawe tamże)
- wstawienie tulejek podnoszących przód
- wymiana osłony pod silnikiem
- wymiana tarcz i klocków przód (ATE ... ?)
- rozrząd
- przegląd 115kkm
Co do rozrządu, to chciałbym serwis gdzie to ROBIĄ a nie robią czasami.
Komplet rolek etc. sobie zamierzam kupić gdzieś w necie ...
Może coś polecicie ?? Może być również w okolicy KRK ...
pozdrawiam serdecznie!scooby@rider@110 kopyt asv
helixy przede mną, jbl za mną, banan w lusterku :]
-
-
Jesli chodzi o dobry sklep z czescmi ( aczkolwiek MECZ, KATUJ pana o fakture pod grozba nie zaplacenia za towar jesli fvat bedzie Ci potrzebna ) zmax.pl
Pozdrawiam. A co do ASO, balbym sie tyle rzeczy robic w ASO, ja sie boje tam olej zmieniac, co dopiero rozrzad ... :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez scoobya to nie jego obowiązek, żeby wystawić rachunek, jak prowadzi działalność ??Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
ja bym spróbował jeszcze ASO na Kocmyrzowskiej - porządny serwis - mamy tam zniżki,a do tego kierownik serwisu jest rzeczowy facet i zawsze pomoże. polecamSilnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
Komentarz